Kontor

  • Bliv kontorelev i Københavns Kommune, elevplads, elev
Drømmer du om en alsidig hverdag på en stor arbejdsplads, hvor en vigtig del af arbejdet indebærer kontakt med både borgere og kollegaer?

Med 45.000 ansatte og over 500.000 borgere er der meget at holde styr på i Københavns Kommune. Som elev får du et godt indblik i, hvordan en moderne kommune drives. Du får udfordringer og ansvar både i den direkte kontakt med københavnerne og i de opgaver og projekter, du skal løse i samarbejde med dine kolleger. Du kommer blandt andet til at arbejde med personaleadministration, regnskab, sekretariatsopgaver og sagsbehandling. Har du lyst til at bidrage til at udvikle Københavns Kommune - så søg en kontorelevstilling på en af Danmarks største arbejdspladser.

”Lige fra starten vidste jeg, at jeg ville arbejde i Københavns Kommune. Som kontorelev kommer jeg i kontakt med borgerne, og der er et godt flow i opgaverne. Vi skifter afdeling 4 gange på de 2 år uddannelsen varer, og når jeg er udlært, satser jeg på at tage kommunomuddannelsen og senere en lederuddannelse. Jeg kan godt lide, at jeg både har unge kolleger og dem med mere gråt hår – her er en god repræsentation af Danmark”, fortæller Bunjamin, kontorelev i Københavns Kommune. Se hele videoen nedenfor.

Bûnjamin: Kontorelev